Tekstforfatning

Tekstforfatning

Har du brug for at få skrevet tekst til en hjemmeside, brochure eller måske en pressemeddelelse eller artikel, og er du ikke selv den store forfatter, så lad Words by Smidt hjælpe dig. Hvis du har en virksomhed, er dit markedsføringsmateriale dit udstillingsvindue, og det er derfor vigtigt, at dit budskab kommer klart og tydeligt frem uden pinlige stavefejl.

Teksterne udarbejdes naturligvis i tæt samarbejde med dig, så du kan få mest mulig indflydelse på resultatet, selvom du har overladt skriveprocessen til andre. I praksis vil vi derfor normalt starte med at holde 1-2 møder, hvor du fortæller os om din virksomhed eller organisation, formålet med den pågældende tekst og dine ønsker. Først herefter går den egentlige skriveproces i gang. Du får mulighed for at se resultater undervejs og give feedback, således at teksten bliver præcist som du vil have den.

Priser

Prisen på tekstforfatning fastsættes normalt pr. time og afhænger naturligvis af opgavens omfang. Da der er stor variation i denne type opgaver, anbefales det, at du kontakter Words by Smidt, hvis du vil vide mere om prisen på en konkret tekstforfatningsopgave. Gå til siden med kontaktoplysninger her.